LAAT WETEN HOE JE ERVARING IS GEWEEST


Reactie plaatsen

Reacties

Stefan & Charonne
7 maanden geleden

Via via kwamen wij bij Wesley terecht.
Wesley is helder in wat hij kan bieden, alles kan en niks is te gek! Spontane, sociale en enthousiaste DJ.
Wesley is echt een topper. Veel leuke en vooral zeer positieve reacties gehad van al onze gasten. Voelde onze groep ook goed aan, waardoor iedereen met de voetjes de dansvloer op ging!
Bij ons volgende feestje moet Wesley absoluut weer van de partij zijn bij ons.
Enorm bedankt. We hebben een super te gek feest gehad, mede dankzij jou.

Matté Schroder
7 maanden geleden

Voor ons beider 40ste verjaardag en 10 jaar getrouwd zijn gaven wij begin september een feest in een gezellige kroeg in Dongen. Wij hebben via via contact gekregen met Wesley en het klikte direct met hem. In de aanloop naar ons feest hebben we met hem gesproken over onze (muziek)wensen en nader kennis gemaakt.

Op de avond van ons feest bleek dat de keuze voor Wesley als DJ een perfecte combinatie was met onze verwachting. Hij draaide goed opbouwend en voelde fantastisch aan hoe het feest zich ontwikkelde. De mix tussen verschillende stijlen muziek en een kleine voorliefde voor jaren 90 maakte het feest tot een groot succes. Zelfs de ooms en tantes die nooit dansen kwamen in beweging… daarnaast is Wesley een toffe gast waarmee je makkelijk contact maakt. Een aanvulling voor op jouw feest!

Jelle&Joost
8 maanden geleden

Wat een TOP avond!
01-09-2023 onze trouwdag met een top feest door jouwfeestjemijnfeestje.nl!!
Het geluid perfect afgestemd in de zaal en alle genres kwamen voorbij zodat alle voetjes van de vloer gingen!
Wij kijken met een hele dikke glimlach terug op dit top feest met niets dan complimenten van onze gasten!
Wesley bedankt!!

Nick & Brynne
10 maanden geleden

Wesley kwam draaien op ons 25-jarige feestje en wat een topavond! Niet alleen vanuit ons zelf, maar ook van veel vrienden gehoord dat hij er echt een feestje van maakte met leuke muziek! Voorafgaand samen besproken wat we voor muziek etc. wilden en wat de sfeer een beetje zou worden en daar wist Wesley zeker wel raad mee!

Naast de muziek een top DJ booth, die perfect aansloot bij de rest van onze aankleding op het feest. Kortom, zeker een aanrader en ook nog eens een kei gezellige DJ!

Jeffrey Neeteson
een jaar geleden

De kennismaking met Wesley kwam toevallig tot stand doordat wij muziek zochten uit onze studententijd voor onze bruiloft en via via zijn telefoonnummer kregen. Na de eerste kennismaking wisten wij direct dat hij voor ons de juiste dj was. Een perfecte mix van allerlei hitjes met een feeling voor het publiek, goede lichtinstallaties en een sublieme dj booth. Wesley heeft ook onze openingsdans aan elkaar gemixt en sommige van onze gasten hebben hem nu ook geboekt voor hun eigen feest. Dank voor je bijdrage aan een onvergetelijke dag!

Bas en Patricia
een jaar geleden

Wat hebben wij een geweldig bruiloftsfeest gehad dankzij Wesley! Ter voorbereiding een kort spotify lijstje gemaakt en hij kon het niet beter hebben uitgebreid. Een groot feest met dansende en hossende gasten. Hun reactie was dan ook, dit was zeker geen ouwelullenfeest! Heel erg bedankt Wesley, hier gaan we nog lang op terugkijken!!

Kim
een jaar geleden

Wat een dag, wat een feest! Wij hebben ervan genoten. Wesley is lekker makkelijk in omgang, begrijpt wat je bedoelt en voelt aan wat er nodig is. Top! Nogmaals dank je wel :-)

Ferenc
een jaar geleden

Mede dankzij Wesley hebben we een top avond gehad. De dansvloer heeft hele avond vol gestaan met dansende mensen! Zowel de plaatkeuze als overgangen waren subliem.