LAAT WETEN HOE JE ERVARING IS GEWEEST


Reactie plaatsen

Reacties

Eschwin & Manon
20 dagen geleden

2 jaar geleden waren we opzoek naar een DJ om van onze bruiloft een knalfeest te maken. Het kennismakingsgesprek was al meteen erg gezellig en de klik was er ook meteen.

Alles kan en niks is te gek. Ook heeft hij heel fijn meegedacht met bijvoorbeeld een gepast openingsnummer. Hij hield ons gedurende de tijd op de hoogte van zijn nieuwe booth. Deze blonk echt uit op onze bruiloft samen met de LOVE letters! Een hele mooie toevoeging.

Wesley heeft een hele mooie show neergezet, de mensen op de dansvloer weten te trekken. Kan goed inspelen op de wensen van de mensen.

Zoek je een gezellige, hele goede DJ? Boek Wesley!

Wesley, nogmaals onwijs bedankt voor de top avond. We kijken uit naar de aftermovie!

Dirkje en Gijs
een maand geleden

Wesley heeft ons trouwfeest onvergetelijk gemaakt. Meteen vanaf het eerste contact hadden wij een super goed gevoel en voelde het meteen vertrouwd aan. Wesley denkt overal mee over na en gaf ons ook goede tips (dank daarvoor). Als wij in de toekomst nog feestjes geven weten wij waar we moeten aankloppen. Enorm bedankt Wesley en tot de volgende keer 😉

Veronique & Gijsbert
een maand geleden

Voor onze bruiloft zochten we een DJ en na het eerste contact met Wesley hadden we meteen een goed gevoel. Wesley was voorafgaand altijd bereikbaar, dacht met ons mee en geen vraag was gek of moeilijk. De avond van onze bruiloft overtrof hij alle verwachtingen. Wesley heeft echt talent en een hele gave eigen stijl maar voelt ook de sfeer goed aan. De kwaliteit van het geluid en de show waren perfect en pasten bij de locatie (hij heeft ook hierin goed geadviseerd). Alle overgangen tussen nummers maar ook verschillende stijlen zijn perfect waardoor je kan blijven dansen. Als gevolg stond echt iedereen de hele avond op de dansvloer en hadden wij en al onze gasten zo’n topfeest! Wesley is daarnaast gewoon een topper die er oprecht alles aan zal doen om jouw avond onvergetelijk te maken. Wesley, bedankt!!

Esther van Bekkum (vanHaren schoenen B.V.)
een maand geleden

Wesley zorgde voor de perfecte mix van muziek en wist precies hoe hij de sfeer moest opbouwen en vasthouden gedurende de avond. Iedereen heeft ontzettend genoten en de hele avond gedanst. Ook het geluid was van topkwaliteit.

Wij zijn ontzettend blij dat we Wesley hebben ingeschakeld voor ons bedrijfsfeest voor ongeveer 350 man en kunnen hem van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een goede DJ. Bedankt Wesley voor een onvergetelijke avond en heel graag tot de volgende keer!

Reggie en Esmée
een maand geleden

Vorig jaar kwamen we Wesley tegen op een trouwbeurs en vonden gelijk zijn omgebouwde vleugel, en hem, fantastisch! Na een fijn gesprek hebben we besloten om Wesley te boeken voor ons huwelijk op 8 juni. Puur op vertrouwen, want we hadden hem nog niet horen draaien. En wat heeft hij dat vertrouwen goed gemaakt en overtroffen!

We hadden geen standaard huwelijk feestje maar eentje waar hij heel de dag bij zou zijn en zou zorgen voor sfeer overdag en een feestje in de avond. Hij heeft zelfs de locatie nog geholpen met het ombouwen van borrel naar feest tent. Van onze gasten hebben wij alleen maar positieve reactie’s gehad en we kunnen dan ook niet anders zeggen dat het in 1 woord geweldig was!

Kelly en Thijs
2 maanden geleden

Wesley heeft er echt een topavond van gemaakt! Hij heeft een goede mix gedraaid van onze wensen (top 40, classics, disco, NL talig) en zocht heel erg de interactie op met onze gasten tijdens ons feest. Daarnaast was het voortraject erg prettig: Wesley is langsgekomen om de mogelijkheden te laten zien qua dj-booth en setting, heeft veel keuze en stelt de wensen van jou als feestvierder centraal.

Fijne, prettige manier van communiceren.

Onze gasten waren ook erg complimenteus over het draaien van Wesley.

Kortom: een topfeest en echt een aanrader om te boeken voor een bruiloft of privéfeest.

Maarten en Cesanne
3 maanden geleden

Vanaf het eerste gesprek tot het laatste nummer op onze speciale avond, was alles perfect. De muziekkeuze en de overgangen waren top. Het was fijn om vooraf het een en ander te kunnen bespreken en onze wensen te kunnen delen. We hebben een onvergetelijke avond gehad dankzij jouw talent en professionaliteit. Bedankt Wesley!

Stefan & Charonne
10 maanden geleden

Via via kwamen wij bij Wesley terecht.
Wesley is helder in wat hij kan bieden, alles kan en niks is te gek! Spontane, sociale en enthousiaste DJ.
Wesley is echt een topper. Veel leuke en vooral zeer positieve reacties gehad van al onze gasten. Voelde onze groep ook goed aan, waardoor iedereen met de voetjes de dansvloer op ging!
Bij ons volgende feestje moet Wesley absoluut weer van de partij zijn bij ons.
Enorm bedankt. We hebben een super te gek feest gehad, mede dankzij jou.

Matté Schroder
10 maanden geleden

Voor ons beider 40ste verjaardag en 10 jaar getrouwd zijn gaven wij begin september een feest in een gezellige kroeg in Dongen. Wij hebben via via contact gekregen met Wesley en het klikte direct met hem. In de aanloop naar ons feest hebben we met hem gesproken over onze (muziek)wensen en nader kennis gemaakt.

Op de avond van ons feest bleek dat de keuze voor Wesley als DJ een perfecte combinatie was met onze verwachting. Hij draaide goed opbouwend en voelde fantastisch aan hoe het feest zich ontwikkelde. De mix tussen verschillende stijlen muziek en een kleine voorliefde voor jaren 90 maakte het feest tot een groot succes. Zelfs de ooms en tantes die nooit dansen kwamen in beweging… daarnaast is Wesley een toffe gast waarmee je makkelijk contact maakt. Een aanvulling voor op jouw feest!

Jelle&Joost
11 maanden geleden

Wat een TOP avond!
01-09-2023 onze trouwdag met een top feest door jouwfeestjemijnfeestje.nl!!
Het geluid perfect afgestemd in de zaal en alle genres kwamen voorbij zodat alle voetjes van de vloer gingen!
Wij kijken met een hele dikke glimlach terug op dit top feest met niets dan complimenten van onze gasten!
Wesley bedankt!!

Nick & Brynne
een jaar geleden

Wesley kwam draaien op ons 25-jarige feestje en wat een topavond! Niet alleen vanuit ons zelf, maar ook van veel vrienden gehoord dat hij er echt een feestje van maakte met leuke muziek! Voorafgaand samen besproken wat we voor muziek etc. wilden en wat de sfeer een beetje zou worden en daar wist Wesley zeker wel raad mee!

Naast de muziek een top DJ booth, die perfect aansloot bij de rest van onze aankleding op het feest. Kortom, zeker een aanrader en ook nog eens een kei gezellige DJ!

Jeffrey Neeteson
een jaar geleden

De kennismaking met Wesley kwam toevallig tot stand doordat wij muziek zochten uit onze studententijd voor onze bruiloft en via via zijn telefoonnummer kregen. Na de eerste kennismaking wisten wij direct dat hij voor ons de juiste dj was. Een perfecte mix van allerlei hitjes met een feeling voor het publiek, goede lichtinstallaties en een sublieme dj booth. Wesley heeft ook onze openingsdans aan elkaar gemixt en sommige van onze gasten hebben hem nu ook geboekt voor hun eigen feest. Dank voor je bijdrage aan een onvergetelijke dag!

Bas en Patricia
een jaar geleden

Wat hebben wij een geweldig bruiloftsfeest gehad dankzij Wesley! Ter voorbereiding een kort spotify lijstje gemaakt en hij kon het niet beter hebben uitgebreid. Een groot feest met dansende en hossende gasten. Hun reactie was dan ook, dit was zeker geen ouwelullenfeest! Heel erg bedankt Wesley, hier gaan we nog lang op terugkijken!!

Kim
een jaar geleden

Wat een dag, wat een feest! Wij hebben ervan genoten. Wesley is lekker makkelijk in omgang, begrijpt wat je bedoelt en voelt aan wat er nodig is. Top! Nogmaals dank je wel :-)

Ferenc
een jaar geleden

Mede dankzij Wesley hebben we een top avond gehad. De dansvloer heeft hele avond vol gestaan met dansende mensen! Zowel de plaatkeuze als overgangen waren subliem.